Девет души са задържани в Габрово след сбиване малко след полунощ, информираха

...
Девет души са задържани в Габрово след сбиване малко след полунощ, информираха
Коментари Харесай

Девет души са задържани в Габрово след сбиване

Девет души са задържани в Габрово след сбиване малко след среднощ, осведомиха от Министерство на вътрешните работи. Полицията и прокуратурата обясняват събитията към случилото се.

Инцидентът е станал пред заведение в града в дребните часове на нощта. Сигнал на телефон 112 е подал потърпевшият 31-годишен мъж. Полицията е открила, че след провокации от страна на потърпевшия, който бил във очевидно нетрезво положение, по време на празненство в заведението е възникнал скандал сред него и група мъже.

По първични данни младият мъж се държал непочтено с момиче, а управителят на ресторанта неколкократно му направил забележка. Навън абсурдът прераснал в сборичкване. Пострадалият е прегледан от доктор, той е с натъртвания и охлузвания.

Мъжът е с престъпни регистрации за безчинство и опиати и осъждан за нахлуване на длъжностно лице, при осъществяване на служебните му функционалности. По случая е известен дежурен прокурор. Работата по изясняване на събитието и разпитите на очевидци не престават в границите на формираното следствие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР